• NL klantenservice: +31629238103
  • ENG support & Whatsapp: +4526700046, +31852087772

Over ons

Ons belangrijkste doel is om de verkeersveiligheid te verbeteren, je te helpen de verkeersregels in Nederland te begrijpen en jou voor te bereiden om bij de eerste poging te slagen voor het laatste theorie-examen.

TopExam.nl is een nieuwe website met online theorie-examens voor categorie B, gemaakt door ervaren rijinstructeurs met meer dan 20 jaar ervaring als rijinstructeur en 10 jaar online lesgeven.
We hebben 129 rijscholen als dagelijkse klant en meer dan 100.000 tevreden klanten sinds 2013 in Scandinavië. We hebben een van de best verkochte Auto theorieboeken in de regio met meer dan 50.000 verkochte exemplaren in de afgelopen 10 jaar. We willen de verkeersveiligheid in Nederland helpen verbeteren door Nederlandse studenten te voorzien van nuttige informatie en tips.

We willen je voorbereiden met veel situaties die je helpen een goede bestuurder te worden en je laten wennen aan het soort vragen waarmee je te maken krijgt tijdens je theorie-examen. Je leert niet alleen de verkeersregels in Nederland, maar ook hoe je verschillende verkeerssituaties kritisch kunt beoordelen en je leert defensief rijden met behulp van onze website.
Vergeet tot slot niet dat het echte examen begint nadat je geslaagd bent voor het theorie-examen en het rijexamen wanneer je zelfstandig de weg op gaat. We hopen dat deze cursus je helpt om de wegen veiliger te maken.

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.